Atelier de Céramique Filarski

Boeking

(het formulier tref je onderaan deze pagina)

Een workshop in 2023 van één week kost*
€ 825,00 p/p indien u komt met eigen tent
€ 963,00 p/p bij verblijf in gedeelde kamer (max 2 pers)
€ 1094,00 p/p bij verblijf in eigen kamer voor 1 persoon
Inbegrepen zijn: - de cursus pottenbakken - alle gebruikte materialen - de stookkosten van het keramiek - overnachtingen (bij kamers zijn beddengoed en handdoeken aanwezig) - alle maaltijden en dranken (ontbijt, koffie-thee, lunch, sap, diner, wijn, bier) - gebruik van zwembad, pingpong tafel etc

Na je boeking ontvang je binnen 48 uur van ons een mail via WeTransfer met je boekingsgegevens en de voorschotnota.
Kijk zonodig in je spambox!


Boeken en verblijf

Na ontvangt van je aanmeldformulier sturen wij je een voorschotnota à € 80,00 p/p om te boeken. Zes weken voor aanvang van de workshop ontvangt je de nota voor het resterende bedrag, dit bedrag dienen wij vier weken voor aanvang van de workshop ontvangen te hebben. Wij hebben slechts een beperkt aantal plaatsen (kamers of kampeerplaatsen). Deze plaatsen zijn gereserveerd voor deelnemers aan de workshop.

Deelname aan de workshop zonder verblijf en maaltijden is niet mogelijk

Verblijf en maaltijden zonder deelname aan de workshop is niet mogelijk Ook langer verblijf voor of na de workshop is helaas niet mogelijk. Wij mogen enkel op basis van Table d'hôte maaltijden serveren aan overnachtende gasten.

Honden zijn niet toegestaan.Maaltijden en Diëten
Onze maaltijden zijn op basis van ‘table d'hôte‘, vervaardigd met verse producten uit de omgeving. Table d'hôte betekent "bij de gastvrouw/heer aan tafel" en is een Frans concept zonder individuele keuze. Wij zijn geen restaurant en kunnen geen rekening houden met individuele menu's of diëten. De enige uitzondering: wij verzorgen op verzoek (vooraf aan te geven bij het boeken! ivm inkopen) vegetarische schotels. Wij verzorgen geen veganistische, lactosevrije of glutenvrije maaltijden. Verschillende maaltijden bevatten gesmolten kaas, deeg of pasta. Bij het ontbijt en de lunch zijn er minimaal 3 soorten brood, muesli, yoghurt, fruit, vleesbeleg, minimaal vier soorten kaas en diverse soorten huisgemaakte confituren. Op verzoek serveren we amandelmelk, glutenvrije crackers en glutenvrije havermout met noten.


Annuleren
Annuleren kan tot 4 weken voor aanvang. De kosten bij een annulering tot vier weken voor aanvang zijn gelijk aan de boekingskosten (namenlijk de voorschotnota van € 80,00 p/p). Indien de nota van de hoofdsom niet binnen de gestelde termijn betaald wordt, houden wij ons het recht voor dit als een annulering op te vatten en de workshopplek aan een ander aan te bieden.
Vier weken voor aanvang kan er niet meer geannuleerd worden! Zorg dus voor een adequate annulerings- en reisverzekering. Een annulering is vaak vanwege iets (zeer) ernstigs. Hoe begripvol we ook zijn, wij kunnen op korte termijn een vrijgevallen plaats niet meer opvullen. Voor een relatief klein bedrag kan je het risico afdekken dat je toch het hele bedrag moet betalen (of betaald hebt) terwijl je onverhoopt niet kan komen .

* Prijscorrectie 2023 indien extreme inflatie zich voordoet.
Op het ogenblik (eind september 2022) dat wij de data en prijzen voor het seizoen 2023 publiceren is er wereldwijd sprake van veel onduidelijkheid over de ontwikkeling van prijzen. (het algemeen prijsindexcijfer en de inflatie)
Onze prijzen zijn momenteel gebaseerd op het algemeen prijsindexcijfere van eind september 2022 en de verwachtte stijgingen in 2023. (voor geschat op Frankrijk 6,8% over 2022 en 4,5 over 2023) Indien de inflatie en het prijsindexcijfer tussen september 2022 en het begin van uw workshop in 2023 meer zal bedragen dan 10%, behouden wij ons het recht voor om een opslag / prijscorrectie in rekening te brengen, gelijk aan het percentage uitkomend boven deze 10% inflatie. (bv bij een inflatie van 12% is dit dus 2%) Indien hier sprake van is berichtten wij u dit uiterlijk zes weken voor aanvang van de workshop zodat u eventueel kan annuleren als u dat wilt.

Atelier de Céramique Filarski /De Kleischool / Atelier d’Hôte SAS 519 552 574 R.C.S. METZ Siret 519 552 574 00013 Activité Code NAF : 8552Z : Enseignement culturel, Capital Social € 30.000,00 - TVA No: FR42519552574


Boekingsformulier