Anna Art Quilt week

Boeking

Een workshop in 2021 van één week kost
€ 950,00 p/p bij verblijf in eigen kamer (gedeelde kamer is mogelijk).
Inbegrepen zijn:

- de workshop + gebruik van (semi)longarm machines

- alle gebruikte materialen

- overnachtingen (bij kamers zijn beddengoed en handdoeken aanwezig)

- alle maaltijden en dranken (ontbijt, koffie-thee, lunch, sap, diner, wijn, bier)

Na je boeking ontvang je binnen 48 uur van ons een mail via WeTransfer met je boekingsgegevens en de voorschotnota.
Kijk zonodig in je spambox!


Boeken en verblijf

Na ontvangst van je aanmeldformulier sturen wij je een voorschotnota à € 75,00 p/p om te boeken. Zes weken voor aanvang van de workshop ontvangt je de nota voor het resterende bedrag, dit bedrag dienen wij vier weken voor aanvang van de workshop ontvangen te hebben. Wij hebben slechts een beperkt aantal plaatsen. Deze plaatsen zijn gereserveerd voor deelnemers aan de workshop. Extra gasten kunnen wij vergunning-technisch helaas niet herbergen noch van maaltijden voorzien. Ook langer verblijf voor of na de workshop is helaas niet mogelijk. Wij mogen enkel op basis van Table d'hôte maaltijden serveren aan overnachtende gasten. Honden zijn niet toegestaan.


Maaltijden en Diëten
Onze maaltijden zijn op basis van ‘table d'hôte‘, vervaardigd met verse producten uit de omgeving. Wij kunnen met uitzondering van de keuze-mogelijkheden hieronder geen rekening houden met individuele diëten. Wij verzorgen op verzoek (vooraf aan te geven bij het boeken! ivm inkopen) aangepaste schotels. Je kunt kiezen uit vegetarische schotels of diëetschotels (wij verzorgen geen veganistische schtotels). De diëetschotels zijn lactose- en glutenvrij, en zonder ui, knoflook en paprika. Bij het glutenvrije ontbijt en de lunch worden glutenvrij brood, mais- en rijstcrackers geserveerd ('s morgens ook glutenvrije havermout in water gekookt; noten en fruit staan op tafel om zelf toe te voegen). Dit alles te combineren met overheerlijke huisgemaakte confitures, kaas of vleeswaren. Wij zijn geen restaurant en kunnen helaas niet garanderen dat er geen sporen van gluten, lactose of andere allergenen in het eten zitten.


Annuleren

Als onverhoopt de grenzen dicht zouden gaan of er een verbod op reizen naar Vannecourt komt ivm de pandemie Covid 19 zal het totale reeds betaalde bedrag voor de workshop gerestitueerd worden. Voor alle overige situaties gelden de volgende voorwaarden;
Annuleren kan tot 4 weken voor aanvang. De kosten bij een annulering tot vier weken voor aanvang zijn gelijk aan de boekingskosten (namenlijk de voorschotnota van € 75,00 p/p). Indien de nota van de hoofdsom niet binnen de gestelde termijn betaald wordt, houden wij ons het recht voor dit als een annulering op te vatten en de workshopplek aan een ander aan te bieden.
Vier weken voor aanvang kan er niet meer geannuleerd worden! Zorg dus voor een adequate annulerings- en reisverzekering. Een annulering is vaak vanwege iets (zeer) ernstigs. Hoe begripvol we ook zijn, wij kunnen op korte termijn een vrijgevallen plaats niet meer opvullen. Voor een relatief klein bedrag kan je het risico afdekken dat je toch het hele bedrag moet betalen (of betaald hebt) terwijl je onverhoopt niet kan komen .


Anna-Art.eu / Atelier d’Hôte SAS 519 552 574 R.C.S. METZ Siret 519 552 574 00013 Activité Code NAF : 8552Z : Enseignement culturel, Capital Social € 30.000,00 - TVA No: FR42519552574


Boekingsformulier